Viewing Single Post
Areti Missiou
#0

 

Υλικα

    250 γραμμάρια ‏Παστέλι αμυγδάλου σκληρό
    500 γραμμάρια ‏Κρέμα γάλακτος (Γύρω στα 30% λιπαρά)
    397 γραμμάρια (1 κουτί) ‏Κουτί ζαχαρούχο γάλα

Εκτελεση

Θρυμματίζετε τα παστέλια σε δόσεις στο μούλτι, χωρίς να τα αφήσετε να γίνουν σκόνη καθώς θα πρέπει να κρατάνε στο δόντι.

Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα, μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι.

Ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάτε για ακόμη 1 λεπτό.

Σταματάτε το μίξερ, προσθέτετε τα σπασμένα παστέλια και ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα.

Ύστερα αδειάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ και το αφήνετε να παγώσει στην κατάψυξη για 4 – 5 ώρες.

 

 

Γίνετε ο πρώτος που σας αρέσει αυτό