Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των πληροφοριών σας είναι πολύ σημαντική για εμάς και φροντίζουμε για τη διασφάλιση της. Οι Ρυθμίσεις Απορρήτου βρίσκονται στο Λογαριασμό σας. Σας συνιστούμε να τις μελετήσετε προσεκτικά και να προβείτε στις ρυθμίσεις που σας αντιπροσωπεύουν καλύτερα.

Είναι υποχρεωτική η ρύθμιση απορρήτου γιά οσους δημοσιεύουν υλικό ακατάληλο γιά ανηλίκους,και η εμφάνιση των δημοσιεύσεων θα είναι αυστηρά και μόνο γιά να εμφανίζονται στους φίλους τους.

Λαμβάνουμε έναν αριθμό διαφορετικών τύπων πληροφοριών για εσάς, που περιλαμβάνουν:

Δικές σας πληροφορίες Οι δικές σας πληροφορίες είναι οι πληροφορίες που απαιτούνται για να εγγραφείτε στον ιστότοπο καθώς και οι πληροφορίες που επιλέγετε να κοινοποιήσετε.

Πληροφορίες εγγραφής Όταν εγγράφεστε στο hellascosmos.com χρειάζεται να δώσετε το όνομα σας, το e-mail σας, την ημερομηνία γέννησης και το φύλο σας.

Πληροφορίες που επιλέγετε να κοινοποιήσετε. Οι πληροφορίες σας επίσης περιλαμβάνουν τις πληροφορίες που επιλέγετε να κοινοποιήσετε στο hellascosmos.com, όπως όταν δημοσιεύετε μία ενημέρωση κατάστασης, ανεβάζετε μία φωτογραφία ή σχολιάζετε μία δημοσίευση ενός φίλου σας.

Επίσης, περιλαμβάνουν τις πληροφορίες που επιλέγετε να κοινοποιήσετε όταν αναλαμβάνετε κάποια δράση, όπως όταν προσθέτε ένα φίλο, προσθέτετε μία τοποθεσία σε μία δημοσίευση σας, βρίσκετε φίλους ή δηλώνετε ότι διατηρείτε μία σχέση.

Το όνομα σας, η εικόνα προφίλ, τα δίκτυα, το όνομα χρήστη σας μεταχειρίζονται όπως οι πληροφορίες που επιλέγετε να κάνετε δημόσια διαθέσιμες.

Η ημερομηνία γέννησης σας μας επιτρέπει να κάνουμε πράγματα όπως να σας προβάλλουμε διαφημίσεις κατάλληλες για την ηλικία σας. Λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς από τους φίλους σας, όπως όταν σας προσθέτουν με ετικέτα σε μία φωτογραφία ή σε μία τοποθεσία ή σας προσθέτουν σε μία ομάδα.

Ενδέχεται επίσης να λάβουμε πληροφορίες για εσάς από τις εφαρμογές και τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιείτε, αλλά μόνο όταν τους έχετε δώσει άδεια. Αν έχετε δώσει άδεια σε μία εφαρμογή ή μία ιστοσελίδα να δημοσιεύει πληροφορίες στον Τοίχο σας, μπορείτε να την αφαιρέσετε από τις ρυθμίσεις σας.

Διασφαλίζουμε το απόρρητο και δεν παρέχουμε δεδομένα σας σε διαφημιστικούς συνεργάτες ή πελάτες μας.

Με εκτίμηση, HC Social Network Community