Areti Missiou
#0


Υλικά

    1 κιλό (500 γραμ. χοιρινός
    500 γραμ. αρνίσιος) κιμάς
    1 φλ. ψίχα ψωμιού
    2 κρεμμύδια μεγάλα
    τριμμένα
    1/2 φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
    1 κ.γλ. κανέλα
    αλάτι
    πιπέρι
    4 μπόλιες ή πάνες (σκέπη)

Εκτέλεση

Για να φτιάξουμε τις παραδοσιακές σεφταλιές ψητές στη σχάρα, πλένουμε πρώτα πολύ καλά τις μπόλιες μέσα σε μια λεκάνη με νερό, ξίδι και αλάτι. Τις βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν.

Ζυμώνουμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πλάθουμε σε μακρόστενα κομμάτια.

Τυλίγουμε με την μπόλια (σαν τα ντολμαδάκια) και ψήνουμε τις σεφταλιές στα κάρβουνα.

 

Γίνετε ο πρώτος που σας αρέσει αυτό