Areti Missiou
#0

Υλικά

30-35 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
250γρ. κουβερτούρα
60ml. Κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

1. Βάζετε την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί και τις αφήνετε να λιώσουν.
2. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε μέσα στο μείγμα τα δαμάσκηνα. Ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να καλυφθούν όλα από τη σοκολάτα.
3. Βγάζετε ένα-ένα τα σοκολατένια πλέον δαμάσκηνα και με τη βοήθεια ενός κουταλιού τα τοποθετείτε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Τα βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2-3 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά και τα σερβίρετε σε μπολ ή μέσα σε χάρτινες θήκες.

 

 

Γίνετε ο πρώτος που σας αρέσει αυτό