Υλικά
500 ml κρÎμα γάλακτος
1 ζαχαροÏχο γάλα
1 γάλα εβαπορÎ
1 1/2 κουταλιά της σοÏπας ξÏσμα μανταρινιοÏ
1 1/2 κοÏπα φράουλες και τα κεράσια, ψιλοκομμÎνα.
ΕκτÎλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την κρÎμα γάλακτος μÎχρι να πήξει.
ΠροςθÎτουμε το ζαχαροÏχο και το εβαπορÎ γάλα.
Συνεχίζουμε το χτÏπημα μÎχρι να ενωθοÏν καλά τα υλικά.
Ρίχνουμε 1 κοÏπα φροÏτα και 1 κουταλιά της σοÏπας ξÏσμα μανταρινιοÏ.
ΜεταφÎρουμε το μείγμα σε δοχείο και γαρνίρουμε με τα υπÏŒλοιπα φροÏτα και το ξÏσμα μανταρινιοÏ.
ΤοποθετοÏμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε τουλάχιστον 4 με 5 ÏŽρες μετά.
Last update on June 15, 12:35 pm by Ελλάς Ελλήνων.
Γίνετε ο πρώτος που σας αρέσει αυτό