Υλικά
3-4 πατάτες
3 αυγά
1/2 ποτήρι γάλα
Λίγο μαÏŠντανÏŒ
ΕλαιÏŒλαδο
Αλάτι και πιπÎρι
ΑλεÏρι
ΕκτÎλεση
Καθαρίστε και τρίψετε τις πατάτες στην μεσαία πλευρά του τρίφτη. ΠροσθÎστε τα αυγά, το γάλα, το μαÏŠντανÏŒ, αλάτι πιπÎρι. ΑνακατεÏομαι και προσθÎτουμε αλεÏρι λίγο λίγο να δοÏμε να στÎκεται ο χυλÏŒς να μην είναι νερουλÏŒς
Προθερμαίνετε σε τηγάνι -να μην καεί- το ελαιÏŒλαδο. Ψήνετε τις τηγανίτες ÏŽσπου να χρυσίσουν καλά. Παίρνουμε κουταλιÎς ή τους πλάθουμε και ρίχνουμε στο τηγάνι.
Συνδυάζονται με ÏŒλα τα κρεατικά
Σημείωση
Αν το μείγμα μας είναι αραιÏŒ προσθÎτουμε λίγο αλεÏρι.
Last update on June 16, 10:19 pm by Andreas Chrysopoulos.
Γίνετε ο πρώτος που σας αρέσει αυτό