Υλικά Μισό λίτρο παγωτό βανίλια
250 γραμμάρια αμυγδαλόψυχα
50 γραμμάρια φρέσκο γάλα
Δύο αυγά Λίγο αλεύρι
Εκτέλεση Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες, τις αλευρώνουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ώρες. Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περνάμε τις μπάλες από το μείγμα και από το αλεσμένο αμύγδαλο. Ξαναμπαίνουν στην κατάψυξη για άλλες δύο ώρες και μετά το τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι μέχρι να χρυσίσει.
Last update on June 29, 10:12 pm by Andreas Chrysopoulos.
Γίνετε ο πρώτος που σας αρέσει αυτό