Areti Missiou
#0

Υλικά Μισό λίτρο παγωτό βανίλια 
250 γραμμάρια αμυγδαλόψυχα 
50 γραμμάρια φρέσκο γάλα 
Δύο αυγά Λίγο αλεύρι 

Εκτέλεση Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες, τις αλευρώνουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ώρες. Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περνάμε τις μπάλες από το μείγμα και από το αλεσμένο αμύγδαλο. Ξαναμπαίνουν στην κατάψυξη για άλλες δύο ώρες και μετά το τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι μέχρι να χρυσίσει.

Last update on June 29, 10:12 pm by Andreas Chrysopoulos.
Γίνετε ο πρώτος που σας αρέσει αυτό