Hellas Cosmos
#0

Η TinyUpload είναι μια δωρεάν υπηρεσία με την οποία μπορείς να ανεβάσεις αρχεία από τον υπολογιστή σου στους σερβερς της και να τα μοιράσεις στους φίλους σου χωρίς κανένα περιορισμό στον αριθμό αρχείων που θα ανεβάσεις.

Όταν λέμε είναι εντελώς δωρεάν, το εννοούμε, δεν έχει καμιά υποχρέωση ο χρήστης προς την υπηρεσία, αφού δεν υπάρχει καν εγγραφή στην υπηρεσία. Μπαίνεις, ανεβάζεις, μοιράζεις και τέλος! τόσο απλά.

Ο μοναδικός περιορισμός είναι στο μέγεθος του αρχείου. Μέχρι και 50 MB αρχεία σου επιτρέπεται να ανεβάσεις. Μικρό το κακό αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για εντελώς δωρεάν υπηρεσία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στα Links. Όταν θα ανέβει ένα αρχείο θα σου δοθεί ένα λινκ, το οποίο μπορείς να δώσεις στους φίλους σου για να κατεβάσουν το αρχείο. Προσοχή όμως. Δεν αποθηκεύεται κάπου αυτό το λινκ για να το δεις αργότερα. Πρέπει άμεσα να το αντιγράψεις κάπου, αν θέλεις να το έχεις για χρήση αργότερα. Επίσης, το αρχείο που θα ανεβάσεις, θα παραμείνει online στους servers της εταιρίας για 100 ημέρες εφόσον ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί καμιά λήψη αυτό το διάστημα.

Πολύ χρήσιμο για διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ γνωστών, συνεργατών και φίλων αλλά και για Websites που θέλουν να μοιράζουν αρχεία στους χρήστες τους.

Ανέβασε αρχεία στην TinyUpload εδώ Tinyupload.com

Last update on June 18, 11:20 pm by Andreas Chrysopoulos.
Γίνετε ο πρώτος που σας αρέσει αυτό