Hellas Cosmos
#0

Σας παρουσιάζουμε μμια εφαρμογή μου μπορήτε να δείτε Ελληνική τηλεόραση απο το κηνιτό σας
Εφαρμογή για Iphone, Ipad
Εφαρμογή για Android
 

Ελληνική Τηλεόραση

ANT1 TV
Παρακολουθείστε Live τον Ant1 TV: Ο Ant1 (Antenna) ιδρύθηκε το 1989 και ξεκίνησε την εκπομπή του σήματός του στις 31 Δεκεμβρίου του 1989. Ιδρυτής του είναι ο Μίνως Κυριακού ενώ είναι ο δεύτερος κατά σειρά ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός, που δημιουργήθηκε και λειτούργησε στην Ελλάδα. (περισσότερες πληροφορίες εδώ)

ANT1 TV CYPRUS
Παρακολουθείστε Live τον Ant1 TV Κύπρου: Ο ΑΝΤ1 Κύπρου είναι ένας κυπριακός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός. Ιδρύθηκε το 1992 και το πρόγραμμα του σταθμού περιλαμβάνει Κυπριακές, Ελληνικές και ξένες σειρές. Επίσης το πρόγραμμά του περιέχει ενημέρωση και ψυχαγωγία με δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, ταινίες, τηλεπαιχνίδια και πολλά άλλα. (περισσότερες πληροφορίες εδώ)

OPEN TV
Παρακολουθείστε Live το Mega TV: Το Mega ήταν ουσιαστικά ο πρώτος ελληνικός τηλεοπτικός ιδιωτικός σταθμός καθώς κάποιες προσπάθειες που πραγματοποιήθηκαν πριν από αυτόν δεν είχαν συνέχεια. Ξεκίνησε την εκπομπή του σήματός του στις 20 Νοεμβρίου του 1989 και ανήκει στην ιδιοκτησία της Τηλέτυπος Α.Ε.

ALPHA TV
Παρακολουθείστε Live τον Alpha TV: O Alpha ιδρύθηκε το 1993 και μέχρι το 1999 είχε την ονομασία ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Alpha Sky για να καταλήξει τελικά στο όνομα που έχει σήμερα.  Το κανάλι εκπέμπει το σήμα του σε όλο τον κόσμο και το πρόγραμμά του μεταδίδεται παγκόσμια μέσω του ALPHASAT από την πλατφόρμα DISH NETWORK. (περισσότερες πληροφορίες εδώ)
SKAI TV
Παρακολουθείστε Live τον ΣΚΑΪ TV: Ο ΣΚΑΪ ιδρύθηκε το 1989 και ξεκίνησε την εκπομπή του σήματός του στις 21 Σεπτεμβρίου του 1993. Το 1998 πουλήθηκε και μέσα σε διάστημα περίπου ενός χρόνου, μετατράπηκε σταδιακά στον Alpha. Αργότερα ο σταθμός ουσιαστικά επανιδρύθηκε και το 2006 άρχισε και πάλι να εκπέμπει το σήμα του ως ΣΚΑΪ. Διαδικτυακά, κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, στη θέση των τηλεοπτικών διαφημίσεων προβάλλονται τα trailers των εκπομπών. Επίσης, προβάλλονται επαναλήψεις όταν στην τηλεόραση μεταδίδεται ξένη παραγωγή.
STAR TV
Δείτε το Star Channel (ή απλά Star) είναι ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, με έδρα την Κηφισιά Αττικής. Το Star Channel ιδρύθηκε Δεκέμβριο 1993 για να ανταγωνιστεί με το Mega Channel, τον ANT1, τον ΣΚΑΪ και την ΕΡΤ. Στις 4 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε το πρόγραμμά του, αναμεταδίδοντας παιδικά προγράμματα μαζί με ξένες σειρές, αλλά και ελληνικές παραγωγές.
EXTRA TV
Δείτε Extra Channel μέσα από την επίσημη σελίδα του extratv.gr
Το Extra Channel είναι ιδιωτικός περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός του νομού Αττικής που εδρεύει στο Περιστέρι. Ανήκει στην Extra Communication Technology Ανώνυμη Εταιρεία (EXCOM A.E.) πρώην Ορθοπληροφορική Α.Ε.
KONTRA CHANNEL TV
Δείτε Kontra Channel μέσα από την επίσημη σελίδα του kontrachannel.gr
Το Kontra Channel είναι τηλεοπτικό κανάλι της Αττικής. Ιδρύθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2010.
ΕΡΤ 1 TV LIVE
Δείτε ΕΡΤ 1 TV LIVE μέσα από την επίσημη σελίδα της ert1.gr.
Η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση (ΕΡΤ) είναι κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας, με κύρια αποστολή να συμβάλει στην ενημέρωση, τη μόρφωση και την ψυχαγωγία του κοινού. Έχει την έδρα της στην Αθήνα, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Το κανάλι της ερτ ξεκίνησε να εκπέμπει σήμα στις 12 Ιουνίου 2014.
ΕΡΤ 2 LIVE TV
Δείτε ΕΡΤ 2 LIVE TV μέσα την επίσημη σελίδα του ert.gr.
Πρόκειται για το δεύτερο κανάλι της ΕΡΤ 2 (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση) το οποίο θα προβάλει ψυχαγωγικό και αθλητικό πρόγραμμα αλλά και κάποια γεγονότα από το χώρο της ενημέρωσης. Το κανάλι ξεκίνησε την προβολή του, το Μάιο του 2014. Το κανάλι εκπέμπει από την Αθήνα.
OMEGA TV ΚΥΠΡΟΥ
Παρακολουθείστε Live το Omega TV (πρώην TVOne, MegaOne και Mega Κύπρου): Αρχικά ιδρύθηκε ως Λόγος TV στις 25 Απριλίου 1992. Ήταν ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός στην Κύπρο και ανήκε εξ ολοκλήρου στην Εκκλησία της Κύπρου. Το Λόγος TV διαβιβάστηκε με το διακριτικό σήμα του Mega Channel στις 11 Οκτωβρίου 1999. Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, λόγω οικονομικών προβλημάτων στο ελληνικό κανάλι, μετονομάστηκε σε MegaOne και στις 4 Σεπτεμβρίου 2017 σε TVOne. Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου 2018 πήρε τη σημερινή του ονομασία Omega TV. Το πρόγραμμά του είναι ενημερωτικό και ψυχαγωγικό.
ΝΕΟ EPSILON
Δείτε E Channel Tv μέσα από την επίσημη σελίδα του epsilontv.gr
Ο τηλεοπτικός σταθμός Πανελλαδικής Εμβέλειας E-Channel (Epsilon TV) δημιουργήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα αναλογικά και ψηφιακά μέσω της Digea και Δορυφορικά στην Αυστραλία, Αμερική και Καναδά. Επίσης στα μέσα Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η ένταξη του σταθμού στην πλατφόρμα της Nova.
VOULI ΒΟΥΛΗ LIVE TV
Δείτε μέσα από το επίσημο Site του σταθμού είναι το parltv.live.grnet.gr
Παρακολουθείστε Βουλή TV Live
Η Βουλή Τηλεόραση είναι ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής των Ελλήνων και ξεκίνησε την εκπομπή του σήματός της τον Οκτώβριο του 1999. Διοικητικά αποτελεί οργανική μονάδα της Βουλής των Ελλήνων υπαγόμενη απευθείας στον Πρόεδρο της Βουλής. Η κύρια αποστολή του είναι η μετάδοση των συνεδριάσεων του κοινοβουλίου.
EΡT3 LIVE TV
Παρακολουθείστε EΡT3 TV Live. Ήταν το 3ο κανάλι της πρώην ΕΡΤ που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και είχε ξεκίνησε να εκπέμπει το σήμα του στις 14 Δεκεμβρίου του 1988. Η διακοπή λειτουργίας του καναλιού έγινε τις 11 Ιουνίου του 2013 μετά τις γνωστές καταστάσεις που συνέβησαν τότε αλλά συνεχίζει να εκπέμπει μέσω του διαδικτυακού.
ΕΡΤ WORLD LIVE TV
Δείτε μέσα από το επίσημο Site του σταθμού
Η ERT World (πρώην ERT Sat) είναι το διεθνές δημόσιο δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ για τους Έλληνες ομογενείς. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει προγράμματα από τα τρία τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ, την ΕΡΤ1, τη ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3 με δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, ταινίες και δράματα, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς και αθλητική κάλυψη συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών παιχνιδιών του Ελληνικού πρωταθλήματος Super league.
BLUE SKAI TV LIVE
Δείτε μέσα από το επίσημο Site του σταθμού. ΤΟ  BLUE SKY TV έστειλε το σήμα του στον τηλεοπτικό αέρα της Αθήνας το Νοέμβριο του 1990. Σύγχρονος και συνεχώς ανερχόμενος, με συνεχή και αδιάλειπτη δυναμική παρουσία, εδώ και 24 ολόκληρα χρόνια, είναι ο σταθμός που δεν καταγράφει απλά τα γεγονότα, αλλά γράφει τη δική του δυναμική, ξεχωριστή ιστορία.
ΑΣΤΡΑ TV LIVE
Παρακολουθείστε Astra TV Live. Είναι ένα από τα κορυφαία κανάλια στο νομό της Μαγνησίας που εξυπηρετεί τηλεοπτικά ολόκληρη τη Θεσσαλία. Στο πρόγραμμά του προβάλλει καθημερινά ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, τουριστικές και αθλητικές εκπομπές. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε κάποιους από τους τίτλους των εκπομπών: Black&White, Παράθυρο στη Θεσσαλία, Κίτρινος Τύπος, Dolce Vita, Astra Sport, Astra Bet, Μύθος & Αλήθεια, Κώδικας Μυστηρίων, Travel Guide, Εδέσματα της Στέλλας, Αθέατος Κόσμος, Ζούγκλα κ.α.
EURONEWS ΕΛΛΑΔΑΣ LIVE
Δείτε μέσα από το επίσημο site που είναι το euronews
To EURONEWS GR είναι η Ελληνική έκδοση του ευρωπαϊκού καναλιού, με ειδήσεις, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγία και γενικό πρόγραμμα που αφορά όλο το τηλεοπτικό κοινό.
ΑΙΓΑΙΟ TV
Η τηλεόραση «ΑΙΓΑΙΟ TV» λειτουργεί από τον Αύγουστο του 1995 στην ιδιόμορφη γεωγραφικά αλλά και αναπτυγμένη τουριστικά περιοχή του Νομού Δωδεκανήσου. Συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση της τοπικής ταυτότητας της περιοχής καθώς και στην οικονομική, πολιτιστική, κοινωνική, τουριστική και αθλητική ανάπτυξη του Νομού Δωδεκανήσου.
RIK Sat TV
Παρακολουθείστε Live το RIK Sat TV: Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) είναι ο δημόσιος τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός φορέας της Κύπρου και λειτουργεί ως ημικρατικός οργανισμός. Εκπέμπει 4 τηλεοπτικούς και 4 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το ΡΙΚ έχει έδρα στη Λευκωσία. Αξιοσημείωτο ότι στις 14 Ιουλίου του 2013 σταμάτησε να εκπέμπει σ' όλην την Κύπρο, ως έκφραση συμπαράστασης στο κλείσιμο της ΕΡΤ.
MAKELEIO TV
Makeleio TV | Διαδικτυακό κανάλι της ιστοσελίδας makeleio.gr. To site των μεγάλων αποκαλύψεων.
ΚΡΗΤΗ TV
Παρακολουθείστε Κρήτη Tv Live. Ο τηλεοπτικό κανάλι της Κρήτης ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1990 παράλληλα με το Ράδιο 9.84. Ανήκει στην Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε. Βάσει των μετρήσεων τηλεθέασης ανήκει στους κορυφαίους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Ελλάδας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδήσεις για την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενημερωτικές εκπομπές από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και του αθλητισμού αλλά και νεανικά τηλεπαιχνίδια. Δείτε Κρήτη TV μέσα από το επίσημο site του καναλιού που είναι cretetv.gr.
ART TV LIVE
Παρακολουθείστε Αρτ Tv Live. Το Αρτ (Άστυ Ράδιο Τηλεόραση) ξεκίνησε την εκπομπή του σήματός του τον Μάρτιο του 1990. Το πρώτο του όνομα ήταν “Tele City” για να πάρει το 2001 το ελληνικό όνομα “Τηλεάστυ”. Τελικά στις 8 Οκτωβρίου του 2012 μετονομάστηκε σε “ΑΡΤ”. Ιδιοκτήτης του σταθμού είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ενώ προβάλλονται σε πανελλήνια.
Δείτε αρτ τηλεόραση από το επίσημο site του καναλιού που είναι το arttv.info.
ΕΓΝΑΤΙΑ TV LIVE
Παρακολουθήστε Εγνατία Τηλεόραση Live Tv. Ο τηλεοπτικός σταθμός “Εγνατία Τηλεόραση” ανήκει στην εταιρία Εγνατία Τηλεόραση Α.Ε. Η έδρα του σταθμού είναι στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας και τα τηλεοπτικά στούντιο στην Θεσσαλονίκη. Κέντρο εκπομπής στη Θεσσαλονίκη. Καλύπτει τους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Ημαθίας, Κιλκίς και Πιερίας (Χορτιάτης-Φιλίππειο DVB-T Ch31 & Αριδαία UHF Ch54). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997, ενώ στην αδιάλειπτη εκπομπή του αναλογικού σήματος του καναλιού από την έναρξη της λειτουργίας του, προστέθηκε και η άδεια ψηφιακής εκπομπής από τα τέλη του 2008, σηματοδοτώντας την είσοδο στη νέα εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης στη χώρα μας. Δείτε μέσα από το site του καναλιού egnatia.tv.
ΝΕΑ TV LIVE
Παρακολουθείστε Νέα Τηλεόραση Κρήτης Live Tv. Η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ είναι ένα περιφερειακό κανάλι που ιδρύθηκε το 2004. Διανύει ήδη τον 11ο χρόνο της λειτουργίας του στον τομέα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας και η πορεία του είναι ανοδική, με δεδομένο ότι η τηλεθέαση στο νησί έχει σε περίοπτη θέση τα τοπικά κανάλια. Η  διαδικτυακή του πύλη προσφέρει το κανάλι σε όλη την Ελλάδα με θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία της Κρήτης αλλά και όλη τη χώρα.
Το κανάλι εκπέμπει από την Κρήτη. Δείτε μέσα από το επίσημο site του σταθμού neatv.gr.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV LIVE
Παρακολουθείστε Μακεδονία Τηλεόραση Live Tv. Το κανάλι Μακεδονία Tv είναι ο μοναδικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Εκπέμπει ψηφιακά το σήμα του σε όλη την Ελλάδα μέσω του ψηφιακού παρόχου DIGEA αλλά και μέσω των συνδρομητικών καναλιών NOVA και OTE TV. Δείτε μέσα από το επίσημο site του καναλιού που είναι το maketv.gr.
SIGMA TV LIVE
Παρακολουθήστε Sigma Tv Live. Η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ ξεκίνησε την εκπομπή σήματός στις 3 Απριλίου του 1995 και υπάγεται στον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΑΣ. Είναι ιδιωτικός σταθμός πανκυπριακής εμβέλειας και όπως και τα άλλα μεγάλα κανάλια της Κύπρου, προβάλλει Κυπριακές, Ελληνικές και ξένες σειρές, δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές και πολλά άλλα. Από το 2010 έχει παράλληλα αποκλειστική συνεργασία με τον Alpha Ελλάδος ενώ έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Champions League μέχρι και το 2015. Το κανάλι εκπέμπει από τη Λευκωσία στην Κύπρο. Δείτε Sigma (ΣΙΓΜΑ) TV Κύπρου μέσα από το επίσημο site του καναλιού sigmatv.com
CHANNEL 9 TV LIVE
Παρακολουθήστε Channel 9 Live Tv. Το κανάλι ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1992 και έχει έδρα την Παιανία της Αττικής. Ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων του Δημήτρη Κοντομηνά και του ALPHA Media Group Ε.Π.Ε. Αρχικά ονομαζόταν Τηλετώρα. Με την αλλαγή ιδιοκτησίας το 2000 ονομάστηκε σε POLIS ενώ το 2003 μετονομάστηκε και πάλι σε TV Cosmopolis ή TVC. Το 2005 με νέα πάλι ιδιοκτησία επανήρθε προσωρινά ως POLIS και το Δεκέμβριο του ίδιου έτους εξέπεμψε για πρώτη φορά ως Channel 9. Το πρόγραμμά του βασίζεται κυρίως σε ενημερωτικές εκπομπές. Προβάλλει όμως και κινούμενα σχέδια του Nickelodeon αλλά και ξένες ταινίες το βράδυ. Το κανάλι εκπέμπει από την Αθήνα. Δείτε μέσα από το επίσημο site channel9.gr.
ACTION 24 TV LIVE
Παρακολουθείστε Action 24 Live TV. Το κανάλι άρχισε την λειτουργία του τον Οκτώβριο του 1990 ως TV Μέγαρα. Δύο χρόνια αργότερα μετονομάστηκε σε TV Magic. Το 1993 μεταφέρθηκε στον Πειραιά και το 1995 μετονομάστηκε σε Magic Πειραιά και αργότερα σε Magic TV. Το 2008 το κανάλι μετονομάστηκε και πάλι σε Sport TV για να πάρει τη σημερινή του ονομασία τον Οκτώβριο του 2013. Πλέον δεν έχει καμία σύνδεση με την ομάδα του Ολυμπιακού. Μεγάλο μέρος του προγράμματος του είναι αφιερωμένο σε ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές όπως και σε μεταδόσεις αγώνων. Το κανάλι εκπέμπει από την Αθήνα.
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Ο ελληνικός κινηματογράφος ξεκίνησε στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, με μικρό αριθμό ταινιών μέχρι το 1940 (35 κατά προσέγγιση). Η άνθησή του άρχισε μετά τον Β” παγκόσμιο πόλεμο, με 4-7 ταινίες το χρόνο μέχρι το 1950 και σταδιακά η παραγωγή αυξήθηκε μέχρι τις 60 ταινίες το 1960. Η χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ήταν από το 1960 μέχρι το 1973 φτάνοντας μέχρι τις 97 ταινίες το χρόνο (με μέσο όρο 80 ταινίες το χρόνο).Περισσότερα … Δείτε μέσα από την αναζήτιση στο Youtube.com Από το 1974 μέχρι σήμερα η παραγωγή κυμαίνεται σε πολύ μικρότερα επίπεδα από 10 ταινίες μέχρι 40 ταινίες το χρόνο.
MAD TV LIVE
Παρακολουθείστε Mad Tv Live. Το Mad TV δημιουργήθηκε στις 6 Ιουνίου 1996 και το πρόγραμμά του αποτελείται κατά 35% από ελληνικό και 65% από ξένο ρεπερτόριο με τελευταίες κυκλοφορίες από την ποπ, έντεχνη, ηλεκτρονική, ροκ, R&B και χιπ χοπ σκηνή. Στο πρόγραμμα του περιλαμβάνει μουσικά και καλλιτεχνικά νέα, συναυλίες, συνεντεύξεις και αφιερώματα σε γνωστούς καλλιτέχνες.
ΑΧΕΛΩΟΣ - Acheloos TV LIVE
Παρακολουθήστε ΑΧΕΛΩΟΣ Tv Live. Το κανάλι της Βόρειο-Δυτικής Ελλάδας ιδρύθηκε το 1990 και άρχισε να λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία το 1992. Το σήμα του εκπέμπει στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και στα Ιόνια Νησιά. Το μεγάλος εύρος πληθυσμού που καλύπτει τηλεοπτικά το έχουν οδηγήσει σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Όπως είναι αυτονόητο πήρε το όνομά του από τον ποταμό Αχελώο. Προβάλλει ενημερωτικές εκπομπές με πολιτικά, κοινωνικά, αγροτικά, πολιτιστικά και αθλητικά θέματα, μουσικά προγράμματα αλλά και ταινίες. Το κανάλι εκπέμπει από το Αγρίνιο.
BEST TV LIVE
Παρακολουθείστε Best Tv Live. Ο σταθμός καλύπτει σε πρώτο λόγο θέματα που έχουν να κάνουν με την Καλαμάτα και το νομό Μεσσηνίας και βέβαια την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου αλλά και θέματα από την υπόλοιπη Ελλάδα. Το κανάλι μεταδίδεται σε όλη την Ελλάδα μέσω του ΟΤΕ TV. Προβάλλει ειδήσεις, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, τηλεαγορές, ντοκιμαντέρ, παιδικά και ξένες κυρίως ταινίες. Το κανάλι εκπέμπει από την Καλαμάτα.
Ena Channel Tv Live
Παρακολουθήστε Ena Channel Tv Live. Το κανάλι καλύπτει τηλεοπτικά τους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης, τη Θάσο, το μεγαλύτερο μέρος της Σαμοθράκης και μεγάλο μέρος της Λήμνου. Προβάλει ειδήσεις της περιοχής αλλά και από την Ελλάδα και τον κόσμο, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και πιο σπάνια ταινίες. Το κανάλι εκπέμπει από την Καβάλα.
LAMIA STAR TV LIVE
Παρακολουθήστε Λαμία Σταρ Τηλεόραση Live Tv.Το κανάλι Lamia Star ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1993 παράλληλα με το Star FM 97.1. Μεταδίδεται στους νομούς Φθιώτιδας, Φωκίδας, Μαγνησίας, Βοιωτίας, Εύβοιας και Ευρυτανίας. Το μεγαλύτερο ποσοστό του προγράμματός του περιλαμβάνει κυρίως ενημερωτικές και ειδησεογραφικές εκπομπές. Από το Δεκέμβριο του 2012 εκπέμπει και πανελλαδικά μέσω του ΟΤΕ TV. Το κανάλι εκπέμπει από τη Λαμία.
FLASH TV Live
Παρακολουθείστε FLASH TV Live. Το Flash Tv είναι τοπικό κανάλι από την Κοζάνη, στο πρόγραμμα του περιέχει τοπικά νέα, ελληνικές εκπομπές και ειδήσεις, όπως επίσης και πολλές ενημερωτικές εκπομπές από το κανάλι της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Last update on April 4, 2:33 pm by Ελλάς Ελλήνων.